Sådan passer du på dine fødder med Aerosoft sandaler

Sunde fødder er glade fødder. Når du vælger sandaler, er det derfor vigtigt, at du vælger de rette. I en nylig artikel på magasinethelse.dk påpeger fodterapeut Pia Bondorph, at det er muligt at skåne sine fødder og undgå adskillige fodproblemer ved blot at vælge det rette fodtøj – både, når det gælder sandaler, men også andet fodtøj i øvrigt.

Størrelse og pasform

En af de ting, hun peger på, er størrelsen på sandalen. Her fortæller hun, at hun ”… vil virkelig anbefale at vælge sandaler, der passer perfekt i størrelsen, da en sandal, der er for kort eller lang, er lige så problematisk som en sko eller støvle, der er det”.

Det er imidlertid ikke kun størrelsen, men også pasformen, der er vigtig. Sandalen må ikke klemme eller gnave, men skal omvendt heller ikke sidde løst på foden. Den perfekte sandal sidder dermed fast på foden, men uden at stramme. Derfor er også lukkemulighederne på sandalen vigtige. Jo bedre, du kan justere sandalen ved hjælp af lukkemulighederne, jo bedre vil sandalen sidde på foden.

Er sålen stødabsorberende?

Udover størrelse og pasform er også sålen vigtig. Sålen er det eneste, der beskytter dine fødder mod det underlag, du går på, og det er derfor en stor fordel at finde en sandal, der har en stødabsorberende sål. På den måde undgår du, at stødene går op gennem dine fødder, ben og resten af kroppen, men i stedet forsvinder helt i sålen.

Aerosoft er den perfekte sandal, når du vil gøre dine fødder en tjeneste

Aerosoft sandaler er udstyret med en solid, men behagelig og let sål, der effektivt absorberer alle stød, så de ikke forplanter sig til resten af kroppen. Samtidig byder Aerosoft sandalerne på moderne og justerbare lukkemekanismer, der sammen med sandalens fremragende pasform sikrer, at sandalerne bliver på din fod uden, at de strammer.

Aerosoft sandaler fås i både små og store størrelser, og alt derimellem. Er du på udkig efter en behagelig sandal, der gør noget godt for dine fødder – og som samtidig ser stilfuld og moderne ud – kan du dermed roligt vælge Aerosoft sandaler.